• We Serve, wij dienen
    We Serve, wij dienen

    De Lionsclub Dongevallei helpt...

  • Lionsclub Dongevallei
    Lionsclub Dongevallei

WIJNPROEFMIDDAG 12 NOVEMBER 2023 VOOR GOEDE DOEL

Wijnproefmiddag en boekenmarkt op 12 november 2023 in de oude kerk Dongen voor goede doel.

Lionsclub Donge Vallei organiseert ook dit jaar weer een fantastische wijnproefmiddag voor het goede doel.

De lionsclub nodigt iedereen die van wijn houdt of er eens op een plezierige manier meer kennis van wil opdoen van harte uit voor onze Wijnproefmiddag, op zondag 12 november van 14.00 tot 17.00 uur in de Oude Kerk, Kerkstraat 56 te Dongen.

U kunt die middag op een prachtige monumentale locatie in een geweldige ambiance genieten van heerlijke wijnen van onze leveranciers Rovin en Jan van Hest. Zij presenteren een ruim assortiment heerlijke wijnen, die u kunt proeven en natuurlijk ook kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Een mooi moment om wijn in te kopen voor de feestdagen, waarbij u dan tevens een goed doel ondersteunt! De toegang is gratis!

Uit de opbrengst van dit evenement steunen wij als Lions de sociale jongerenwerkplaats “Stronk” (www.stronkmaakt.nl). Daarnaast is ook een nieuw goed doel belangrijk: stichting Kleurke (www.kleurke.nl), die zich inzet voor entertainment door livemuziek bij dementerenden op gesloten afdelingen te verzorgen. Hierbij zal de nadruk liggen op de afdelingen binnen het werkgebied van Lionsclub Donge Vallei.

Wij zien u graag op 12 november! Fijn als u komt!