Wijnproefmiddag 31 oktober 2021 in de oude kerk Dongen voor goede doel.

Het is weer oktober, van oudsher de wijnmaand. Lionsclub Donge Vallei laat ook dit jaar deze gelegenheid niet zonder actie voorbijgaan.

De lionsclub nodigt iedereen die van wijn houdt of er eens op een plezierige manier meer kennis van wil opdoen van harte uit voor onze Wijnproefmiddag, op zondag 31 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in de Oude Kerk, Kerkstraat 56 te Dongen.

U kunt die middag op een prachtige monumentale locatie in een gezellige ambiance genieten van heerlijke wijnen van onze leveranciers Rovin en Jan van Hest. Zij presenteren een ruim assortiment heerlijke wijnen, te koop tegen een aantrekkelijke prijs. Een mooi moment om wijn in te kopen voor de feestdagen, waarbij u dan tevens een goed doel ondersteunt!

De opbrengst van de proeverij komt dit jaar ten goede aan Stichting Stronk, dè innovatieve jeugdwerkplaats in Noord-Brabant (www.stronkmaakt.nl). Tijdens de wijnproefmiddag zal Stronk acte de présence geven en u meer over de activiteiten vertellen en laten zien.

Mocht u onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om 31 oktober langs te komen, dan is onze wijnwebshop (www.lcdvwijn.nl) vanaf maandag 1 november geopend, met daarin dan een mooie selectie van de in de Oude Kerk te proeven wijnen.

Graag tot ziens op 31 oktober! Fijn als u komt!