Wijnproef evenement voor het goede doel

Ook dit jaar organiseren we weer een leuke wijnproefmiddag in de sfeervolle Lambertuskerk in Raamsdonk. Dit wordt een smaakvolle middag voor elke liefhebber van wijnen, hapjes, kunst, muziek en gezelligheid!
‘Wijnhandel Rovin’ en ‘Van Hest Wijnen’ hebben voor deze proeverij in diverse prijsklassen  bijzondere en gerenommeerde wijnen geselecteerd. Restaurant SED zorgt weer voor de heerlijke hapjes.

Dit mag je niet missen! Proeven, bestellen en het goede doel steunen

WAAR:                 Lambertuskerk Raamsdonk, Kerklaan 4, Raamsdonk
WANNEER:         Zondag 28 oktober 2018
HOE LAAT:          Van 14.00 tot 18.00 uur

Een deel van de opbrengst van de verkochte wijnen gaat naar de goede doelen:
•  Stichting Met je Hart Dongen
•  Stichting De Grobbebollen Rijen

Het motto van onze Lionsclub is:  “WE SERVE”
Wij stellen ons ten doel een betere samenleving te creëren en zetten ons belangeloos in voor het goede doel.
Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met ons op deze unieke locatie

Lionsclub Donge Vallei organiseert ook dit jaar weer een leuke wijnproefmiddag in de sfeervolle Lambertuskerk in Raamsdonk. Dit wordt een smaakvolle middag voor elke liefhebber van wijnen, hapjes, kunst, muziek en gezelligheid!

Dit mag je niet missen! Proeven, bestellen en het goede doel steunen

WAAR:                 Lambertuskerk Raamsdonk, Kerklaan 4, Raamsdonk

WANNEER:         Zondag 28 oktober 2018

HOE LAAT:          Van 14.00 tot 18.00 uur