Wijnactie 2019

Opbrengst € 2.250 voor het goede doel.

Zoals elk jaar hebben we ook in 2019 een wijnproefmidddag georganiseerd voor het goede doel Stichting Jarige Job. www.jarigejob.nl

Een sfeervolle middag met de heerlijkste wijnen en lekkere hapjes in de oude kerk in Dongen. De wijnen zijn geselecteerd door wijnhandel Rovin uit Dongen en Van Hest Wijnen uit Rijen. De hapjes werden verzorgd door Restaurant SED uit 's-Gravenmoer.

Ook afgelopen jaar was het weer een druk bezocht evenement, waar de bezoekers konden genieten van de uitgekiende selecties wijnen in diverse prijsklassen. Voor ieder waren er wel aantrekkelijke wijnen in verscheidene prijsklassen. De bezoekers konden ter plaatse bestellingen plaatsen.

Ook dit evenement past in onze doelstelling ons belangeloos in te zetten voor het goede doel.

Dit jaar zal er zeker weer een wijnevent volgen.