DE Waardepunten actie 2019

Sinds 2012 organiseren de Lionsclubs jaarlijks een landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld tegen pakken koffie ten gunste van voedselbanken.

Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichter bij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen!

Bij de vorige acties werden in totaal 160.000.000 waardepunten ingezameld, goed voor 330.000 pakken koffie. Dit jaar ontvangt de voedselbank via deze actie voor elke 600 punten 1 pak koffie.

De inzamelingsactie 2019 wordt ook dit jaar weer gesteund door Lionsclub Donge Vallei en vindt plaats van 18 december tot en met 12 januari 2020. Hierna worden alle punten geteld en voor pakken koffie ingewisseld.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de punten in de doos te deponeren dan halen wij deze graag bij u op. Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijk dank namens de voedselbank en Lionsclub Donge Vallei.