Jeugduitwisseling

Kamp Panta Rhei 2016

Rally Donge Vallei succesvol

De Lionsclub Donge Vallei haalt €7.500,= op voor stichting Met Je Hart Dongen met de eerste editie van de Rally Donge Vallei!

Mooi weer, enthousiaste deelnemers, bijzondere auto’s, een gemoedelijke sfeer, een prachtige maar ook uitdagende route, een heerlijke lunch, een culinair diner en een waanzinnig bedrag voor het goede doel. Dat is een goede opsomming voor de eerste editie van de Rally Donge Vallei. Een nieuw evenement in Dongen dat jaarlijks terug zal keren.
Lisette Veenstra, initiatiefneemster van de stichting, was er even stil van toen ze zondag de cheque in ontvangst nam. Tijdens het diner in De Oude Kerk werd het bedrag onthuld door de rallycommisie, bestaande uit Joop van der Holst, Sander Kock en Mylène Koeken-Segers.
De start was op landgoed Bergvliet in Oosterhout en ging via Esbeek naar de lunch die verzorgd werd door en bij onze hoofdsponsor Porsche Centrum Eindhoven in Oirschot. Daarna ging de route verder via Oisterwijk naar De Oude Kerk in Dongen waar alle deelnemers weer heelhuids finishten.
Wilt u volgend jaar ook deelnemen aan dit evenement? Houdt dan zondag 23 juni 2019 vrij, want dan wordt de tweede editie van de Rally Donge Vallei gereden.
De organisatie bedankt alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers. Tot volgend jaar!

Rally Donge Vallei finish