Wijnproefmiddag 27 oktober

Opbrengst voor Stichting Jarige Job

Lionsclub Donge Vallei met leden uit Dongen en Rijen organiseert ook dit jaar weer een smaakvolle wijnproefmiddag voor het goede doel in de Oude Kerk aan de Kerkstraat in Dongen.  De proeverij is van 14 uur tot 17 uur. Iedereen is welkom.
Het proeven van de wijnen is gratis. De proeverij wordt omlijst met lekkere hapjes en live muziek. Proeven is gratis, alleen voor de hapjes wordt een bijdrage gevraagd. De bedoeling van de proeverij is dat de bezoekers natuurlijk wat lekkere wijn bestellen. De opbrengst daarvan gaat naar ‘Stichting Jarige Job”  voor kinderen in Dongen en Gilze-Rijen.. Kijk voor meer informatie op www.stichtingjarigejob.nl

De wijnactie van vorig jaar bracht ruim € 2000 op.

Lionsclub Donge Vallei is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Lions International, gericht op belangeloze hulp aan kwetsbare mensen. Niets bij deze organisatie blijft aan de strijkstok hangen. Leden zijn allemaal vrijwilligers.
Kom vrijblijvend langs. U kunt niet alleen lekkere wijn proeven maar ook meer te weten komen over onze organisatie.
Onze facebookpagina: Lionsclub Donge Vallei
Klik op de foto hieronder om de pdf te openen.

Bestellijsten:

2E EDITIE RALLY DONGE VALLEI

DOE MEE VOOR HET GOEDE DOEL
Opbrengst naar Air4Tieme en Met je Hart

Op zondag 23 juni 2019 organiseert Lionsclub Donge Vallei de tweede editie van  de Rally Donge Vallei. Deze rally is een vooral gezellige eendaagse tourrit voor het goede doel. U kunt inschrijven voor de tourklasse of voor de sportklasse. Hierdoor is de rit voor zowel beginners als voor gevorderde rallyrijders zowel leuk als uitdagend. De goede doelen waarvoor we deze editie rijden zijn en Air4Tieme en Stichting met je Hart.

Kosten voor deelname aan deze dag bedragen € 295 per equipe. Dit is inclusief ontbijt, lunch, diner, alle drankjes en diverse goodies. Een equipe bestaat uit 1 auto en 2 deelnemers, een chauffeur en een navigator.

De eerste editie (2018)  kende een netto opbrengst van 7.500. Dat moeten we dit jaar kunnen overtreffen.

Air4Tieme, een activiteit van en voor Tieme Siemons doneert de opbrengst zonder kosten direct aan het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam voor onderzoek naar medicatie tegen taaislijmziekte.. Dat is een erfelijke, chronische en helaas ongeneeslijke ziekte die voornamelijk jonge mensen treft. Tieme (9)  Siemons uit Dongen lijdt zelf aan deze ziekte.
Stichting met je Hart slaat een brug tussen vergeten worden en aandacht krijgen en daarmee zet ze zich in voor de kwetsbare en eenzame ouderen in onze samenleving.
Wilt u inschrijven voor deze rally?  Dat kan via onze website www.rallydongevallei.nl. Volgt u ons ook op de sociale media, Facebook en Instagram voor alle nieuwtjes en andere ontwikkelingen. Wilt u meer informatie over de rally of over sponsoring, dan kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rally Donge Vallei finish

DE Waardepunten actie 2018

Sinds 2012 organiseren de Lionsclubs jaarlijks een landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die waardepunten worden door Douwe Egberts omgewisseld tegen pakken koffie ten gunste van voedselbanken.

Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichter bij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen!

Bij de vorige acties werden in totaal 160.000.000 waardepunten ingezameld, goed voor 330.000 pakken koffie. Dit jaar ontvangt de voedselbank via deze actie voor elke 600 punten 1 pak koffie.

De inzamelingsactie 2018 wordt ook dit jaar weer gesteund door Lionsclub Donge Vallei en vindt plaats van 18 december tot en met 12 januari 2019. Hierna worden alle punten geteld en voor pakken koffie ingewisseld.

Vanaf 18 december zullen inzamelingsdozen staan bij diverse supermarkten en de bibliotheek.
De Douwe Egberts waardepunten kunnen daarin worden gedeponeerd. Het zou mooi zijn als ook sportclubs mee willen werken aan deze actie. Is er interesse vanuit uw club mail dan naar onderstaand adres.  Mocht u niet in de gelegenheid zijn de punten in de dozen te deponeren dan halen wij deze graag bij u op. Stuur daarvoor een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijk dank namens de voedselbank en Lionsclub Donge Vallei.